Тами Ейбрахам може да напусне Рома след края на настоящия

...
 Тами Ейбрахам може да напусне Рома след края на настоящия
Коментари Харесай

Тами Ейбрахам може да се завърне в Премиър лийг през лятото

 Тами Ейбрахам може да напусне Рома след края на сегашния сезон и да се завърне в Премиър лийг, оповестяват медиите в Италия в понеделник. 

Астън Вила демонстрира сериозен интерес към нападателя, а шефовете на " вълците " са разочаровани от изявите на 25-годишния британски национал през актуалната акция. Той мина на " Олимпико " през лятото на 2021 година и записа впечатляваща акция, в която се отличи със 17 попадения и 4 асистенции в 37 мача. През тази година обаче той има едвам 6 гола и 4 асистенции в 27 мача. 

Очаква се в Рим да да са подготвени да се разделят с Ейбрахам против сумата от 40 милиона евро. Тами Ейбрахам към този момент е носил екипа на Астън Вила през сезон 2018-19, когато тимът от Бирмингам игра във втора дивизия. Нападателят носи екипа на Челси, Бристол Сити и Суонзи в кариерата си досега. Той има контракт с Рома до лятото на 2026.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР